Ny design Igen

Här är designen inför jul :) Vad tycker ni?

Snö hela dagen

Är hemma hos mamma på besök och dom har inte fått någon snö förens igår...... Och då kom det massor. Så här kommer lite härliga vinterbilder.
Utanför Mammas fönster
Den här är oxå från fönstret
Den här är tagen utanför min port i Norrköping innan jag åkte till Västervik. Antar eller jag vet snarare att det är en massa snö där nu :)

Våra vänners liv

Måste bara tipsa alla som läser den här bloggen om våra vänners liv. Det är en riktig bra serie med några av våra bästa svenska skådespelare. Den har hållit på ett tag men alla avsnitt går att se på svtplay. Ni måste bara ge den en chans.

recept på billig skagen

Som studerande är det skit svårt att få pengarna att räcka till, speciellt när det finns så mycket roligare att köpa än mat. Då gäller det att ha lite bra, goda och billiga recept tillhands. Här kommer ett på min hemmagjorda skagenröra. Syrrans favorit när hon kommer på besök.

3 dl gräddfil
2msk majonnäs
fryst dill
500g räkor, nyskalade

Bara att blanda allt i en bunke och servera på rostat bröd. Man kan smaka av och ha mer majonnäs om man vill.

Hoppas ni tycker om det.

Önskelista

Varför är det så svårt att komma på vad man önskar sig. När man själv ska ut och shoppa hittar man hur mycket som helst. Men när man ska önska sig något kommer man inte på något. VARFÖR? Har suttit i flera dagar men kommer inte på något mer än att jag vill ha en resväska, som jag kan ha när jag åker hem till mamma ibland. Kanske är det någon som har lite tips? Fan börjar känna att jag har allt. :) Vilket är både bra och dåligt. Dock skulle jag vilja åka på en resa tillsammans med min pojkvän. Det ska jag nog önska mig av honom. Skulle behöva åka bort ara han och jag nu när vi inte ses så ofta längre. Svårt att gå från sambo till särbo.
Handladesign.se
Accent.se

Harry Potter

Var som sagt på nya Harry Potter filmen i lördags och här kommer lite personliga kommentarer från mig. För det första tyckte jag att filmen var en av det sämmre av filmerna i serien. Allt det som fångade mig, den fanatsi fylda miljön och magin som en gång fanns där känns som  bortblåst. Visst jag ska inte göra er helt besvikna det finns fortfarande kvar magi såklart, men inte på samma sätt. Det sägs ju att filmerna anpassar sig till målgruppen i Harry Potters ålder och det kan man ju både märka och hålla med om.  Men jag tycker att man oavsett ålder gillar att föras bort i en mysig men lite lagom spännande värld.  I den här filmen skildras mer ett krig, det är rått och mörkt. Karaktärerna har vuxit och blivit allvarligare. Hade man bytt ut trollstavarna mot pistoler hade det varit som vilken krigsfilm som helst. Filmen är seg och utdragen utspelar sig inte längre i den magiska världen utan mycket i det vanliga samhället. Ser jag fram i mot tvåan? Självklart. Men tror att den kommer vara lika utdrage den med. Hade räckt att göra en film istället för två halvor. Varje del är ju 2,5 timmar lång.... Det blir fem timmar film, lite svårt att hålla tempot uppe så länge.

 


På bussen

Älskar att det nu förtiden finns både internet  och eluttag på bussen. Blir så mycket roligare när man kan skriva och surfa runt på internet.

WILMA

Saknar henne så mycket :) Min lilla vovve. Ska hem och hälsa på mamma i veckan då ska jag ta en riktig långpromenad med min lilla Wilma :)

Vilken helg

Har inte bloggat på länge som ni kanske märkt. Detta beror på att min älskling har varit här och vi har firat våran 4års dag :) Ja så länge är det... Vi hade det i torsdags så då åkte vi och handlade på Ica maxi. Sen lagade vi trerätters, blev rökt lax med hemmagjord skagenröra i avocado till förrätt. Till huvudrätt gjorde vi plankstek och till efterrätt marängsvich. Var hur gott som helst sen myste vi framför tv hela kvällen. I fredags tog vi en riktig slappar dag. Låg inne och titta på tv hela kvällen och beställde hem mat från fräcka fröken. Och idag har vi varit på stan och sen var vi och såg nya Harry Potter filmen på bio. Så vad tyckte jag om den? Jo det var helt klart inte den bästa HP filmen, Man märker tydligt att filmerna byter målgrupp efter hur gamla karaktärerna är. Men ger en bättre recention i morgon nu ska vi se film och sova
God natt

Skitdag var ordet

Ibland blir dagen inte som man tänkt sig och då vill man bara dra täcket över huvudet och lossas som att världen runt omkring inte finns. Idag är en sådan dag. En dag när allt bara har gått fel från början, en dag som  fått mig att skrika och gråta.... En jävla skitdag med andra ord. Någon mer som hatar skitdagar?
Min skitdag började med att jag blev väckt en timma innan klockan ringde av att min pojkvän ringde, Trodde han ringde för att gratta på vår 4 års dag. MEN NEJ, han ringde för att säga att han skulle umgås lite med sin lillebror, en skitunge på 15 år, och att han tog en senare buss upp till mig.... Bara där blev jag skitförbannad, de var de planerna. Sen har jag fått två stora finnar lagom till denna dag och nu spillde jag fil på kläderna som jag tänkt ha på ig idag... Och det går inte att tvätta bort för nu ser det ut som om jag fått spe..a på kläderna
JÄVLA SKITDAG
Min lilla perser exotic katt :) Hon heter Asteras Gipsy Queen men kallar henne quinni :) För vem fan orkar ropa hela hennes namn :P Saknar henne dessa skitdagar, att bara få gosa in mig i henne. Men hon är kvar i västervik och har fått flytta in hos mamma och hennes katt och hund och där trivs hon så bra så vill inte flytta på henne :)

Storstädning Slutfört

Nu har jag städat hela min lägenhet :) Känner mig riktigt stolt :) Hade gärna tagit en fin bild och lagt upp men klockan är tolv och jag är jätte trött så orkar inte. Nu ska jag gå och få min väl förtjänta sömn och drömma om min älskling som kommer imorgon.... Inte för att jag kan bestämma vad jag ska drömma om, men om jag hade kunnat det så hade jag drömt om honom. Tänk vad kul det varit om man kunde bestämma innan vad an ska drömma om. Nä nu måste jag verkligen sova och ikväll ska jag somna till mysteriet på greveholm.

Presentation

Idag har våran projektgrupp presenterat våran projektidé för mina klasskompisar :) De flesta var jätte nervösa inför presentationen men jag tyckte bara det var roligt. Älskar att stå upp och prata inför folk, får en kick av det :)  I allafall gick det jätte bra och lärarna tyckte att det var jätte bra. De andra grupperna hade oxå jättebra presentationer :) Imorgon har jag sovmorgon till elva sen ska jag bara träffa min grupp en snabbis för att diskutera lite inför nästa uppgift. Vid halv ett imorgon kommer min älskling hit :) Vi ska fira lite att det är vår 4års dag :) Låter så länge men känns som tiden gått så snabbt :) Nu måste jag fortsätta min storstäda min lägenhet :)
See Ya

Plugg och stor godispåse

Har varit med min projektgrupp hela dagen, vart rätt jobbigt. Men nu sitter jag hemma hos Josie och vi ska träna inför redovisningen imorgon. Självklart har vi köpt var sin stor godispåse :)


Fattig

Lider av att jag just nu är fattig. Hittar snygga saker överallt bara för att jag inte har råd att köpa det. Dessutom måste jag köpa ett headset till  datorn så jag kan prata med min Älsklig på Skype. Min lilla inbyggda microfon vill inte fungera som den ska längre. Men men det är bara bita i det sura äpplet och vänta på nästa csn
, och då är det julklappar som ska inhandlas. Kommer lägga upp lite tips på bra och billiga julklappar när vi börjar närma oss jul.

Skolan igen hahah

Idag ska jag som vanligt bort till skolan. :) Fast idag ska vi bara titta på film och sen slutar vi, eller jag ska träffa min grupp sen och ha det mysigt. Vi ska jobba lite oxå med våran presentation. Börjar piggna till lite så nu måste jag gå upp ur sängen och göra mig iordning. Om det är någon som undrar vad det är för arbete vi håller på med i skolan så ska ni snart få se det. Här på bloggen asså :) Nu måste jag sätta fart. Ha det så bra så hörs vi senare.

Ny design

Har suttit och jobbat lite på en ny design :) Vad tycks om resultatet?
Men nu är det time to sleep :) Men vi hörs imorgon.
P.s såg den nya beck filmen idag. Den var jätte bra. Mne måste verkligen sova berättar mer imorgon .
Hej då

Skolan

Idag projektgrupps arbete hela dagen :) Låter kanske inte så kul men vi har väldigt kul ihop när vi jobbar. Det är meningen att vi ska skriva färdigt våran presentation för arbetet.... vi får se om vi hinner det idag :)
Nu måste jag up ur sängen och klä på mig. Har ju alla mina snygga kläder ner packade. Orkade inte packa upp igår när jag kom hem.

Lite bloggande

Hej! :)
Vet att det i helgen har blivit lite bloggande och det beror på att det har hänt en del saker i familjen som gjorde att det inte hanns med. Men  ikväll kommer jag att sätta igång igen  :)

Middag hos pappa

Liter bilder från middagen hos min pappa. Var där på förmiddagen och hjälpte till att laga till kalkonen och medan den stod i ugnen blev det en tur i centrum med syrran. Det var jätte mysigt sen blev det än härlig middag med kalkon, potatis, sås och en massa grönsaker och gelé :) och så en massa gott rödvin. En riktigt mysig kväll.

Fredagsmys

Hemma i Västervik och myser med älsklingen :) Köpt godis och julmust och nu blir det film och mys i soffan. Slänger med en bild på älsklingen när han sitter i bara morgonrocken :)
Fler inlägg kanske kommer ikväll om det blir tid över. Träffar ju bara min pojkvän en gång i månaden.

Tidig morgon

Tidig kanske inte alla skulle hålla med om men det känns jätte tidigt och jag vaknade onödigt tidigt innan klockan ringde. Nu ska jag iaf klä på mig och dra mig i väg till skolan för att ha en föreläsning på engelska. Kul juh... eller not. Men sen i eftermiddag tänker jag iallafall dra hem till västervik och överraska min pojkvänn att jag kommer hem över helgen.  Men nu har jag jätte brottom :) vi hörs ikväll


Nya skor !!!

Jag älskar skor. Det finns så många olika skor och man kan förändra en stil så mycket med bara hjälp av skor. Här kommer de 3 nya paren som jag köpt den här veckan :)

Stövlarna är från en lite lokal skobutik här i Norrköping och de andra två från skopunkten


Skolarbete



Vi skulle ta bilder från google och göra om till en actionfilm affisch :) Fick slänga ihop en lite snabbt och här är resultatet

Overallsinvigningen

Tänkte slänga ut några bilder från våran overallsinvigning. För er som inte vet vad det är så går det ut på att smutsa ner de nya programmoverallerna så mycket som möjligt :) Och att dricka en massa vin från morgonen till kvällen och sen avsluta allt med en stor fest.
gruppbild
P.s Inte jag som tagit bilderna utan en klasskompis.

Julmusik och morgonbestyr

Hej hej :) Nu ska jag snart iväg och träffa min projektgrupp och disskutera ett projekt om Norrköping. Fast trött som fan är jag så har dragit på Julmusik på högsta volym för att vaka till. Jul jul strålande jul. Längtar något fruktansvärt efter julen :)  Vet att det är ett bra tag kvar och att vintern precis har börjat men julen är ju det enda Roliga på Vintern.

Schemat suger....

Idag har jag haft föreläsning mellan 8-10 sen har jag inte haft ett skit att göra och nu ligger jag och väntar på att nästa lektion ska börja........ Vid 15.15 till 16.00 onödigt ju

Ny blogg

Här kommer jag att blogga om allt som jag har lust att dela med mig av. Jag bloggar bara när jag själv känner för det och om det som jag själv tycker är kul, intressant eller vill av annan anledning dela med mig av. Vill du hänga med så gör det :) Gå gärna in med jämna mellanrum och se efter om det kommit något nytt för helt plötsligt får jag för mig att slänga in en del inlägg.

För att ni som läser ska ha en aning om vad det kommer att handla om tänkte jag berätta lite om mig själv.

Jag är 21år gammal och studera för närvarande på linköpings universitet på en utbildning som heter Kultur, Samhäll och mediagestaltning (Ksm). Jag är ursprungligen från Västervik men bor för närvarande i Norrköping där min utbildning ligger. Fritiden, den lilla som blir, spenderar jag med shopping, fika och annat trevligt. Här i bloggen kan ni läsa om både mina tankar om saker och ting, men även få se lite av de arbten som vi gör i skolan och även en massa bra tips på shopping som passar en student med 9000 i inkomst.

Titta som sagt gärna in ibland :)

Välkommen till min nya blogg!