Städning och hemfärd

Idag har jag städat hela min lägenhet för idag kommer syrran och hennes pojkvän hit. De ska låna min lägenhet medan jag är hemma i viken och firar valborg. Så nu ska jag sätta igång å packa, frgan är ju bara vad man ska . packa ner. Vet ju inte vad jag ska ha på mig...

Vill ha sovmorgon

Precis vad jag vill. Har kört på i full fart i ett par veckor nu och längtar så efter att bara få sova ut i ett par timmar extra. Det finns inget skönare. Men nu ska jag upp och iväg för idag ska vi sätta ihop en film till våran utställning. Men i morgon.... då jävlar ska jag sova.

Skola

Idag är det skola igen och dessutom från halv 10 till klockan 5. Känns inte så där jätte kul. Men vi ska redovisa vår utställning och det kan ju bli spännande. Är så trött så blir att ta med sig en massa kaffe om man ska orka hela dagen. Tänkte dra ut på promenad med Elin och Josie i eftermiddag också. Har ju börjat tänka på att det snart är dax att gå i bikini. Så nu blir det att röra på sig innan sommaren.
Kram Cassilie

Wii fit plus

Måste ge tummen upp för detta otroliga "spel"  Man skulle nog mer kunna kalla det för träningsmaskin. Gjorde ett program igår på en timma och har träningsvärk i hela kroppen. Verkligen något för alla oss som aldrig kommer iväg till gymmet. Känns väldigt underligt men kul att ta en springrunda i vardagsrummet. Med andra ord fram med brädan och kontrollen och kör ni som har det och om ni inte har... KÖP :) Både kul och ger träning på samma gång.

Sommarkläder.

Våren är äntligen här och jag har haft möjligheten att njuta av den på bästa sätt. Genom härliga stunder på uteserveringar och långa promenader. Men när våren kommer är det inte långt till sommaren och jag dör av längtan att få shoppa en massa härliga sommarkläder. Så här kommer tre olika stilar från Gina Tricot.
Sommarsöt


Sommarchic



Sommarsportig



Kram Cassilie (som längtar till sommaren)


Åh härliga vår

Det är en sådan härlig vårvärme ute. Det är helt underbart, man vill bara vara ute hela tiden. Igår satt Elin, jag och Robin på uteserveringen på Fräcka Fröken och njöt i solen. Vilken underbar dag. Idag är nästan lika fint väder och jag bara längtar ut i solen.
Tyvärr har jag glömt mitt kort till kameran i Västervik så kan inte ta några bilder, men hoppas på att någon kan skicka hit det så jag kan visa er hur underbart vi har det här i Norrköping.
Kram på er // Cassilie

Dagens vill ha!

Här kommer dagens vill ha. Idag är det ett par jeansshorts från Gina Tricot för 299:-
Så dessa skulle jag vilja gå runt i denna sommar
Kram // Cassilie

Dagens vill ha!

Hej.
Har varit lite mycket nu så hinner inte uppdatera som jag ska. Men här kommer ialla fall dagens vill ha idag. Lovar att dra igång igen när saker och ting lugnat ner sig lite. Typ i slutet at veckan eller på måndag.
Dagens vill ha är en klänning för 249:- från HM.se
Så söt eller hur?
Kram // Cassilie

Tips

Vill bara ännu en gång tips om skönhetsprodukterna från weleda, det är så bra. Jag kör på iris serien och älskar dem. Värt att prova om man vill ha en ren och snygg hud.
Kram Cassilie

Norrköping

Idag är jag hemma i Norrköping igen. Känns skönt att vara hemma och dessutom har pojkvännen följt med upp. Så ikväll ska vi ha lite myskväll. Ska dessutom ta och köpa mig en kaffebryggare idag om den har kommit in.
Me nu måte jag dra till skolan och redigera lite ljud. Vi hörs
Cassilie

Mys hos pojkvännen

Är hemma hos min pojkvän och myser. Igår åt vi middag köpte godis och melon och låg och mysade i soffan :) Eftersom han inte gillar at jag bloggar hela tiden plus att jag har mkt att göra så kommer de bli lite mindre uppdatering i helgen.

 

Kram Cassilie