HEMMA I NORPAN

Äntligen är jag hemma i Norrköping igen :) Helt underbart. Dessutom fick jag med mig min Elin som ska bo hos mig i tre veckor :) Så igår gick vi en långpromenad och nu ska vi iväg igen till folkparken och ta en sväng 

Elin kling love HM

Ingen kan väll ha missat denna underbara nyhet. Elin Klings samarbete med HM. Snabbar er att hitta era nya favoriter bland denna underbara kollektion. I år är det kläder från HM som gäller

Nedräkning till studiestart

Nu ska jag snart åka tillbaka till Norrköping och universitetet. Längtar så himla mycket. Har både varit roligt och jobbigt att vara hemma i en månad. På fredag åker jag från Västervik. Kommer sakna en del vänner här men jag får oxå med mig min bästa vän tillbaka till Norrköping då hon oxå ska börja plugga där. Vi ska bo ihop i 3 veckor innan hon får sin lägenhet. Kommer bli så kul. Hoppas jag kommer uppdatera lite mer nu när jag kommer hem till mitt.
CU

Nya grejer från HM

mina nya kuddar och örngott från HM. Tyvärr är jag ju inte hemma utan hos min mamma nästa helg så kan inte prova och se hur det ser ut. Men här kommer lite bilder från HM på några av kuddarna.

Skönhetsbibeln

Måste bara tipsa om en riktigt bra bok, nämligen skönhetsbibeln. Här står allt du behöver veta om hur du på bästa sätt tar hand om din kropp. Hur bra som helst så alla som inte har den. KÖP den NU.

Mamma Mia

Nu ska jag se mamma mia på tv :) Mysigt med mamma och syrran som gjort fika :)
Ska skriva mer sen :) lovar den här gången ;)