Vem är jag

Kom på att det var länge sedan jag la ut en bild på mig själv och skrev lite om vem jag är. Så passar på att göra det nu.


Namn: Caroline

Ålder: 23

Gör: Pluggar till medieproducent (sista året på Linköpings universitet)

Intressen: Skönhet, mode, skor och väskor, Matlagning och en mysig fika, inredning

Förhållande: Japp, förlovad sedan fem år tillbaka med underbara Robin

Min blogg: Min blogg har jag för att jag tycker det är kul att skriva. Det är ett sätt för mig att få skriva av mig eller dela med mig av något. Jag är inte ute efter att jag läsare, att bli rik eller något sånt. Jag vill bara dela med mig av mitt liv ibland och om någon tycker att det är intressant och vill läsa så gör det mig glad självklart. Sen tycker jag att det är så kul att läsa min egen blogg och tillexempel se vad jag gjorde för ett år sen.

Vad jag tycker är roligast att skriva om: Jag gillar att ge andra tips på saker, alltifrån kläder till recept. Jag är dessutom student så tips på hur man kan spara pengar och olika hemmabehandlingar är kul.

Jag tror det här får vara nog för det här inlägget. Men om någon undrar något eller har en kommentar så skicka!älskling dåHittade det här på min spegel efter att min älskling åkt hem :-) Ibland är han riktigt romantisk. Annars har jag inte gjort så mycket idag. En fika på stan och nu håller jag på att fixa min dator. Kom på att jag som vanligt har varit dålig på att blogga tror det beror på att jag aldrig hinner komma in i det innan jag har glömnt bort det. Ska försöka göra det till en vana att skriva minst nått varje dag.
hej hopp så hörs vi snart igen