Myskväll

Myskväll med älsklingen. Ätit god lax med bacon, vitvinsås och potatis och nu lite godis och ett glas rött medans vi ser på solsidan.

Min lya

Här kommer lite bilder på vår lilla lägenhet på 27kvm. Här bor jag som tur är för det mästa själv för R är oftast i vår andra lägenhet i Västervik där han jobbar. 
 
        
Fick ingen bild på min köksdel. Får ta det nästa gång :-) Om ni undrar vart något är köpt så bara att fråga.

Mysdag

Eftersom jag är ledig idag och inte ska någonstans så ligger jag och myser i min morgonrock. Finns inget bättre än att bara gå runt hemma och mysa in sig i en fin fleecemorgonrock. ok kanske finns lite bättre saker men det är precis vad jag känner för att göra just nu.Ikväll kommer min pojkvänn hit så ska ta och dammsuga lite innan han kommer. Tänkte för övrigt dela med mig av lite bilder från mitt hem sen :-)


Fyndat

För er som aldrig handlat på ställen som Myrorna tillexempel borde verkligen prova. Älskar att handla när jag vet att mina pengar går till något bra oxh att det dessutom är mer miljövänligt att återanvända kläder. Om man bara har gott om tid och dessutom som ett litet tips går själv, så kan man verkligen hitta små guldkorn. Ett annat tips är att innan du ger dig iväg ta en titt på internet på lite mode inspiratons bilder så du vet lite vad du ska titta efter. Här är lite av det jag hittade idag. Dock är bilderna åt fel håll ska vända på dem ifortsättningen :-)
kappan kostade 175:- och blusen 45:-

sushi!!Är så himla sugen på sushi just nu. Funderar på att springa bort till närmaste butik och köpa lite, i. jag orkar klä på mig och ge mig ut i ruskvädret för lite sushi. Tänkte dessutom visa lite av mina shoppingfynd ikväll.

Måste säga att det här med att blogga med mobilen är väldigt underlättande. Mitt problem innan var att jag sällan hann blogga för jag var nästan aldrig hemma. Dessutom var det så "jobbigt" att lägga in bilderna i datorn för att kunna lägga ut dem. Älskar verkligen att kunna blogga med mobilen

Äntligen mer bloggande

Nu ska jag äntligen sätta igång att blogga igen. Har fått lite mer tid över nu när jag går sista året på min utbildning och arbetet är mer självständigt. Så alla ni som läste förr är välkomna tillbaka och följa mitt liv. Det kommer som vanligt bli en massa shopping, skola och mat och allt till rimliga priser. Som student är man aldrig rik och jag har verkligen fått lära mig att fynda. Nu kör vi!!!